This is our meeting-place. Mr B, Mrs B og the tre Billy B´s. Come, sit down. We have som stories to tell. Mum set the table. She started writing. Hopefully we will share many a nice tale in here. For more info; see first blog posted february 2005.

Friday, June 17, 2005

Sommerhilsen fra minstemann

Godag godtfolk!

Nå har jeg hvert på Barmen i...en stund. Jobber som gårdsgutt og husrenovør (eller noe i den dur). Trives greit her. Hyggelige folk, og god mat. Har fått være med på forskjellige gjøremål på gården, og lært en del. Jeg og Gunnhild har fått ansvaret for fjøset, som innebærer og ta seg av kuer, okser og kalver. Melking og mating står på menyen. Ellers er det oppussing av hus som skal leies ut til glade tyske turister. Maling, og snekring. Mest maling... De har til og med sluppet meg ut med ljå, giga-kantklipper, og sag (stor ting som kutter tømmer i en fei). Ellers er det surt vær her. Har blitt lovet fin vær...i juli! Ser mørkt ut. Men men... nå er det snart "jonsokk" (noe alla santhans), og da blir det fest og stort bål. Blir spennende. Regner med at det blir barmen-dagene også snart (se http://www.barmen.no/). Gunnhild har det bare fint, og jeg er frisk å rask. Håper det ikke blir så alt for lenge til b-gjengen samles igjen. Til den tid, hasta la vista!

1 Comments:

Blogger B-gjengen said...

Hei Paul! Koselig at du skrev litt. Hils så masse til den superhyggelige familen du bor hos. En liten hilsen fra læreren: Å: foran infinitivformen av verb - alltid. Og: mellom to verb og ellers..

12:43 pm

 

Post a Comment

<< Home