This is our meeting-place. Mr B, Mrs B og the tre Billy B´s. Come, sit down. We have som stories to tell. Mum set the table. She started writing. Hopefully we will share many a nice tale in here. For more info; see first blog posted february 2005.

Friday, August 26, 2005

Blåbærbildet.

4 Comments:

Blogger B-gjengen said...

En dumming med reklame har blitt slettet. Trodde visst det var en blog for helsekost. Idiot!! Emilie - blåbærene er så bra. Jeg vil på bærtur!!

11:39 am

 
Blogger B-gjengen said...

DAvid og Emilie, et spørsmål: Går det an å bruke blåbærbildet som skjermbakgrunn?(eller hva det nå heter) Det ønsker jeg meg. Så kan jeg se det hver gang jeg skrur på PCn. Karen

11:44 am

 
Blogger B-gjengen said...

Hilsen fra Bibi, hvis du kan huske mig!! Dine malerier er rigtigt fantastiske og jeg misunder (sundt selvfolgeligt) din smukke stil. Go for it! Og tilykke og masser lykke frem over.

1:51 pm

 
Blogger B-gjengen said...

Hei!! Takk for kommentarer! Setter alltid pris på ærlig ris eller ros. :) Karen, du kan høyreklikke på bildet så ser du mengang 'set as wallpaper' på den lille menyen som dukker opp. Hvis det ikke blir riktig plassert på skjermen så høyreklikk på bakgrunn og gå på properties/egenskaper. Blir du fortsatt ikke fornøyd kan, det være fordi bildet er forferdelig stort - dessuten trenger det en liten klipp rundt kantene. Jeg sender deg en tilpasset versjon på epost snart, men ikveld skal jeg og David på jaZzZzZz
Tudelu,
Emilie

6:08 pm

 

Post a Comment

<< Home