This is our meeting-place. Mr B, Mrs B og the tre Billy B´s. Come, sit down. We have som stories to tell. Mum set the table. She started writing. Hopefully we will share many a nice tale in here. For more info; see first blog posted february 2005.

Tuesday, November 01, 2011

OKTOBER

Oktober, hvor ble det av oktober?!

Vi tygget oss møysommelig igjennom den. Det skjedde ingenting og allting. Karen og Gro fløy på kontorer og fylte ut papirer. Vil de ingen ende ta?! Vi pusset og snekret og malte i barnehagelokaler: Erik, Karen og Gro. Vi var strålende fornøyde med innsatsen vår da vi flyttet inn med fire unger. Det er koselig, om vi enn er ganske så forløpig fattige.

Været har blitt behagelig. Heten er borte og det er deilig sommertemperatur. "Sommer hele året" er teksten på en av ads'ene våre (AdWords) som inntil videre er innstilt pga økonomien. Det er sant. Deilig sommervær.

Vi har matet søte småmonstre som kom på døra her med sukrete popkorn og skjønner at det har vært vintersolverv. Bortsett fra det merker vi ingenting til Kong Vinter. Appelsinene modnes på treet og vi lurer på når vi får besøk av Astrid Beskows lille alv som trodde appelsinen hun fant var et solegg.

Pappa Skrukli har fylt 87 år og han gleder seg til neste år da han fyller det runde tallet 88. Karen planlegger å kjøpe et lodd i 11.11.11 lotteriet og nå må hun forte seg! Hun har fått det for seg at mamma Skrukli vant et lodd i New Zealand da de trengte penger og hun mener at NÅ trenger hun de! Vi får se. Først - kjøpe, så - vinne. Det er en del i dette landet som trenger et økonomisk løft. "Kanskje det ville være urettferdig at en guiri (en utlending) vant?" spekulerer Karen.

1 Comments:

Blogger Paul said...

Venter på vinter her også. Var 17 pluss i går.

Unner dere en gevinst. Vi prøver forgjeves hver lørdag, så det er på tide at noen vinner :)

6:46 pm

 

Post a Comment

<< Home