This is our meeting-place. Mr B, Mrs B og the tre Billy B´s. Come, sit down. We have som stories to tell. Mum set the table. She started writing. Hopefully we will share many a nice tale in here. For more info; see first blog posted february 2005.

Sunday, June 12, 2011

MARS

I mars er det enda frodig. Prestekragene har begynt å henge med hodet, men andre holder ut. Det er deilig å gå tur og snuse inn krydderblandede lukter.

Vi er spente på avgjørelser ift de oppsagte, men blir sørgelig skuffet. Det er "for komplisert" å ta oss inn igjen. Miljøet er jo splittet, som det gjerne er i kjølvannet av en psykopat, og det er dessverre mye ondt blod. Man vil redde skolen, men det inkluderer ikke oss. Iallefall ikke nå. Kanskje seinere. Har du lest Asterix-heftet "Brann i Rosenes leir"? Dessverre forsvant ikke problemene med problemstifteren her.

Men - barnehagedriften blir lyst ut, og Karen satser. Hun, og kollega Gro, søker og får tilslaget etterhvert. Spennende tider og mye planlegging.

Beate kommer til øya fra Colombia for å hvile noen måneder. karen har et superhyggelig møte med sin fetter Bjørn fra Valdres som hun ikke har sett på årevis. "Jeg kjente deg igjen med en gang" sa de begge.

Det er en annen Bjørn som er avbildet i fjellet, forresten.




0 Comments:

Post a Comment

<< Home