This is our meeting-place. Mr B, Mrs B og the tre Billy B´s. Come, sit down. We have som stories to tell. Mum set the table. She started writing. Hopefully we will share many a nice tale in here. For more info; see first blog posted february 2005.

Saturday, January 29, 2011

Januar

I januar har vi for det meste hostet. Da har det vært godt å slappe av i sofakroken. Det var tungt å rydde bort jula. Det er så koselig med julepynt når man er sånn passe daff og dårlig.

Det har regnet en del, legg merke til grøftene som graves på tvers av "stien" forat ikke all jorda skal skylles ut. Det blir vårblomster i år, takket være regnet. Det er også grønt og vakkert i fjellet. Mandelblomstene er visst flotte i år, vi får ta en tur og se på de...

Vi har vært i Málaga og besøkt Siv og Hans Kristian sammen med Hilde og Blas. En super helg. Det kan bli lenge til vi ser Siv og Hans Kristian igjen, da de drar til Thailand. Samme arbeidsgiver; Sjømannskirka.

"Sommerferien" er definitivt over. Erik har begynt å jobbe igjen. Karen er fortsatt arbeidsledig, men det skjer saker og ting på Den Norske Skolen og hun sender inn en søknad for jobb til høsten. Så får vi bare vente og håpe.

Hun venter og håper også på positivt svar fra forlag ift et lite skriveri. En barnebok fra Syden. Så får vi se ...

Nå blir det februar, og da kommer Paul, Gunnhild og lille Simen! Jippi, gjett om vi gleder oss!

2 Comments:

Blogger Paul said...

vi gleder og også!

9:05 pm

 
Blogger AnitaH2 said...

Spennende tider! Håper du får fornyet tillit!

10:32 pm

 

Post a Comment

<< Home